Oldalak

"Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!"

2008. szeptember 3., szerda

GinoBig: Telme AirGate Video

Ezt a Videot azért teszem fel, mert végre én is Apple tulajdonos lettem. Ezen a kisfilmen azt látjátok, hogyan lehet egy Apple készülékkel akár kártya nélkül is telefonálni. Egyszerűen zseniális a készülék!
Az Apple az iPhone 3G-vel együtt indult Apple Store-ban ezzel szemben egységes felületen kínál jóval kevesebb -- eddig mindössze nagyjából kétezer --, külső fejlesztők által írt alkalmazást. Steve Jobs cége a jelek szerint ehhez a témához is jól nyúlt hozzá, a piactér ugyanis a megnyitását követő egy hónapon belül 30 millió dollár forgalmat generált.

A Google éppen tegnap mutatta be a nagyközönségnek a fejlesztés alatt álló Android mobilplatformja köré épített kereskedelmi teret, az Android Marketet, melynek névválasztása a szabadságot, nyitottságot hirdeti, főként a fentebb említett Apple Store-ral szemben. Az online óriás állítása szerint a rendszer sokkal inkább hasonlít majd a YouTube-ra, mint egy webáruházra -- a fejlesztőknek egyszerűen be kell regisztrálniuk, feltölteni az eladásra szánt terméket és egy leírást eszközölni róla. A letölthető alkalmazások eleinte kivétel nélkül ingyenesek lesznek, a fizetési rendszert csak később tervezi bevezetni a Google.

A Microsoft Skymarket az álláshirdetésre építő spekulációk szerint a Windows Mobile újabb fő verziójával, a Windows Mobile 7.0-val debütálhat. Ennek megjelenése valamikor jövőre esedékes, a felhasználók addig is a már meglévő, több száz független alkalmazás-piactér választékából csemegézhetnek kedvükre.
HWSW
GinoBig: Telme AirGate Blog: Telme AirGate Video

Nincsenek megjegyzések: